Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

17. mai: Alt du må vite om barnetog

Her er en samlet oversikt over oppmøtested og hentested for deg som har ansvar for noen i barnetoget på 17. mai.

Oppmøte – sted og tid

Barnetoget starter fra Oscar Borgs plass, men skoler og korps har ulike oppmøtesteder før de kommer dit. Her er en oversikt over hvor alle skoler, korps og andre deltakere i barnetoget skal møte opp.

Oppstilling på Oscar Borgs plass

Alle skoler og korps har faste oppstillingsplasser i området rundt Oscar Borgs plass før barnetoget starter. Her er en oversikt.

Møtested ved Oscar Borgs plass 17. mai 2022. Tall viser rekkefølge i barnetoget. Halden kommune

Barnetogets rekkefølge

Oppstilling på Halden torg

Etter at barnetoget er ferdig, vil alle skolene være på Halden torg til elevene er hentet av sine foresatte. Skolene har faste plasser på torget slik at du enklere kan finne din elev. Her er en oversikt.

Oppstilling/henteplass på Halden torg etter barnetogets slutt. Halden kommune

Mer om 17. mai