Bli med på ALLEMED-dugnad 8. mai!

Bli med på ALLEMED-dugnad 8. mai!

8. mai inviterer vi til ALLEMED-dugnad i Byparken hos Kirkens Bymisjon. Her skal vi sammen styrke Haldens arbeid med fritidserklæringen. 

Dato: Mandag 8. mai, 2023

Kl. 18.00 - 20.30

Sted: Byparken, jernbanetorget 2, 1767 Halden

Klikk her for å melde deg på ALLEMED-dugnaden

Påmeldingsfrist: 5. mai, kl. 10.00. 

Fritidserklæringens mål er at alle barn og unge, uavhengig av foreldrenes sosiale og økonomiske situasjon skal ha mulighet til å delta jevnlig i minst én fritidsaktivitetet. Nå ønsker vi å samle mennesker på tvers av fag og sektorer for å diskutere hva vi i Halden kan gjøre sammen for å få til dette, og vi skal komme frem til konkrete tiltak lokalt. Frivillige organisasjoner, private aktører og representanter fra offentlig sektor er alle velkomne

Siden høsten 2018 og fram til i dag har NDFU samarbeidet med nærmere 100 kommuner om lokale ALLEMED-dugnader. 

Nå kommer de til i Halden for å hjelpe oss med vårt arbeid lokalt. En elevbedrift fra Halden videregående skole kommer også for å presentere en "markedsundersøkelse" de har gjort på ungdomsskolene, hvor de blant annet har kartlagt deltagelse i fritidsaktiviteter og årsaker til frafall. Kanskje de har noen ideer som gjør at din forening kan rekruttere enda flere barn og unge? 

Hvem kan delta på ALLEMED-dugnaden? 

Alle som vil og har interesse for barn og unges deltakelse i fritidsaktiviteter kan delta! Men vi oppfordrer spesielt alle som driver aktivitet for barn og unge, eller som er i kontakt med barn og unge i jobben sin og ønsker å bidra til at de også har en meningsfull fritid. Både frivillig, privat og offentlig sektor er hjertelig velkomne, men vi ønsker at du melder deg på ved å klikke på knappen over, slik at vi har en oversikt over hvor mange som kommer. 

Det blir enkel servering. 

Gun Kleve
Folkehelserådgiver
E-post
Telefon 93 24 32 33