Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer
  AAANormal modusKontrast modusNettstedkart

Ny Miljøkalender er klar

Av: Lisa Gustavsen | Publisert: 23.12.2016 10:47:03
Nye apper du kan laste ned og en ny utgave av Miljøkalenderen gir god oversikt
Min renovasjon.pngRenovasjonsavdelingen har jobbet med å gi Haldens innbyggere en god elektronisk Miljøkalender og velger du gratis-appen «Min renovasjon» får du Miljøkalenderen rett på mobil eller nettbrett.

Sammen med mange andre kommuner får nå også haldenserne tilgang til en mer effektiv måte å følge med på egen henteplan, finne informasjon om miljøstasjoner, sorteringsinformasjon og enkelt sjekke når grøftekanthentingen er ventet. Løsningen gir også innbyggerne mulighet for å abonnere på sms-varsling om når det er hentedag.

En annen funksjon som vil øke effektiviteten rundt renovasjon er at innbyggerne nå kan sende beskjeder og spørsmål direkte til de som jobber på avdelingen, via løsningen.

Når du har lastet ned appen «Min renovasjon» kan du også legge til flere kommuner. Om du for eksempel har hytte i en kommune som bruker «Min renovasjon» kan du holde øye med tømmedagene der også.

Informasjon om løsningen ligger nå klar på vår hjemmeside under tittelen «Miljøkalender» men du kan også laste ned en app; søk opp «Min renovasjon» og last ned Haldens nye renovasjonsoversikt.

Halden miljøstasjoner_edited-1.png
Når du først er i gang kan du jo også søke opp appen «Halden Miljøstasjoner», også den gratis. Der får du oversikt over ledig kapasitet på Miljøstasjonene.
For at du som innbygger skal kunne «se» om det er ledig kapasitet i konteinerne på Miljøstasjonene har denne appen blitt utviklet for å gi deg slike beskjeder. Appen heter Halden Miljøstasjoner og viser hvor miljøstasjonene i Halden ligger og hvor mye plass det er igjen i hver av dem, i prosent. Praktisk å vite før man drar i vei med alt glass og blikk, papp, papir og annet som skal kildesorteres.

For de som ikke benytter nettsider eller legger inn apper kan vi berolige med at de fremdeles kan henvende seg til Servicesenteret (fra 2. januar 2017) og få hjelp til å lage en utskrift for hele året. Dette vil også få en ny form hvor de som ber om utskrift kun får sine tømmedatoer å forholde seg til.

De som har iphone eller ipad laster ned sine apper med App Store, andre bruker Google Play
Sist oppdatert: 02.01.2017 08:21:06
Kommentarer (0) | Legg til kommentar