Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer
Velkommen, Logg på
  AAANormal modusKontrast modusNettstedkart

Hvordan bruke plastikksekker som blir delt ut av renovatøren

Av: Lisa Gustavsen | Publisert: 23.11.2016 13:38:28
Sekkene kan brukes til plastinnsamlingen og settes ut sammen med papp/papir og glass som samles inn gjennom grøftekantordningen
Vanlige spørsmål og svar:

Er det de samme folkene som henter søpla eller skal sekken med plast plasseres et annet sted? 1f642:)

Halden kommune Det er ikke søppelbilen som henter dette men den bilen som henter Grøftekant-innsamlingen en gang i måneden.

Så man kan plassere sekken på samme sted som søpla hentes eller skal den plasseres nede på hovedveien gjennom feltet der vi bor. Bor innerst i blindvei.
Har lest det som står i oversikten, men har aldri sett den bilen. Sparer mange turer til konteinere med dette. 1f642:)

Halden kommune Det sorterte avfallet som hentes en gang måneden kaller vi "Grøftekant" fordi det må plasseres ute ved veien, i grøftekanten. Den bilen som henter dette kjører ikke inn alle stikkveier, men de fleste i tettbebygde strøk. Sortert avfall skal stå max 1 meter fra veien og settes ut før kl.06.00 om morgenen.

Sist oppdatert: 02.12.2016 15:10:08
Kommentarer (0) | Legg til kommentar