Tittel: Kom med forslag til hvordan vi kan spare
Url: http://www.halden.kommune.no/aktuelt/viktig/Sider/Kom-med-forslag-til-hvordan-vi-kan-spare.aspx
Halden kommune - Kom med forslag til hvordan vi kan spare

Kom med forslag til hvordan vi kan spare

Av: Lisa Gustavsen | Publisert: 24.04.2013 14:48:16

​Halden kommune er i en økonomisk utfordrende situasjon. Det er derfor viktig å fokusere på hvordan vi kan få ned kostnadene eller øke inntektene i kommunen. Nå kan du legge inn dine forslag i en elektronisk «forslagskasse»

Målet er å gjenvinne en økonomisk handlingsfrihet og balanse i kommuneøkonomien.

Kommunens oppgave er mangfoldige og vi trenger alltid hjelp fra innbyggerne når endringer må gjøres. Håpet er at haldenserne vil bidra med forslag til endringer som kan bedre den økonomiske situasjonen.

Under finner du en link til et skjema på Halden kommunes hjemmeside der forslag til endringer kan beskrives og sendes inn elektronisk. Alle forslag vil bli vurdert i forbindelse med den omstillingen kommunen nå skal igjennom. Vi håper på mange kreative forslag.

Link til forslagskassa:  Skjema

Administrasjonen
Sist oppdatert: 30.12.2013 12:09:19
Kommentarer (0) | Legg til kommentar