Er du ung, blakk og kreativ?

Henrik Meyer Endret:17.03.2017 11:17

​Støtteordningen Frifond er på Halden-besøk. Her kan det være penger å hente for barn og unge i Halden som driver frivillig aktivitet.

​Frifond er en støtteordning som skal gjøre det mulig å drive med det du har lyst til å drive med - der du bor. Frifond ble opprettet av Stortinget i 2000 for å bedre de økonomiske rammebetingelsene for demokratisk og frivillig aktivitet i lokalsamfunn.

Les mer om Frifond her!

Møtte ungdomsrådet

frifond_halden.jpgTorsdag deltok Ida Jacobsen fra Frifond i Halden ungdomsråds møte. På bildet ser du Ida til venstre og deretter Marcus Hovland og Mats Parton som er medlem av ungdomsrådet. Til høyre ser du Halden kommunes SLT-koordinator Lena Eriksen.

Frifond beskriver seg selv som «Norges enkleste og minst byråkratiske støtteordning». Enkle søknads- og rapportskjema, ingen søknadsfrister og kort behandlingstid gjør Frifond lett å bruke.

Infomøte på Domino

Fredag 17. mars klokken 17.00 blir det møte med Frifond på Ungdomshuset Domino i Halden. Der vil det bli gitt mer informasjon om støtteordningen, så der kan det være lurt å møte opp for kreative ungdommer som gjerne kan trenge litt økonomisk støtte for å komme videre.

- Har du f.eks lyst til å spille i band, lage festival, bygge gapahuk, sette opp teater, arrangere kurs, danse, lage film eller arrangere LAN, så vil du ikke gå glipp av dette møtet, skriver Frifond i sin invitasjon.

Se Facebook-arrangement her!

Opprettet: 17.03.2017 10:54