Info om nye renovasjons-beholdere på Isebakke

Lisa Gustavsen Endret:21.02.2017 10:12 Emneord (los) Renovasjon

Halden kommune setter i disse dager ut en ny beholder med blått lokk til Papp/Papir/Drikkekartong til husstandene på Isebakke-området.

Samtidig vil den to-delte avfallsbeholderen bli byttet ut med en beholder med bare et kammer. I denne skal matavfallet ligge i den gønne posen som er delt ut. Den skal legges i beholder sammen med restavfall og plastavfall.

Flere grønne matposer kan fås på Servicesenteret.

Dette er en utprøving av nye måter å behandle avfall på og denne testen vil gi oss svar på hvilke størrelser beholder bør ha samt en bedre utsortering av de forskjellige avfallsgruppene.

Beholderen med blått lokk skal kun brukes til Papp/Papir/Drikkekartong og den tømmes på samme dag som Grøftekant-innsamlingen for området.

Dato finner du i Min Renovasjon App på mobilen eller på Miljøkalenderen

Prøveperioden vil vare i ca 1.år.

Opprettet: 10.02.2017 15:21