Informasjon om bryggeplasser

Henrik Meyer Endret:27.02.2017 10:46

​Her er viktig informasjon for deg som leier bryggeplass fra Halden kommune, eller som ønsker å gjøre dette.

Har du kommunal bryggeplass?

Dersom du leier bryggeplass fra Halden kommune i dag, men ikke trenger plassen mer må du si den opp skriftlig snarest. Eventuelle oppsigelser skal sendes til epost: halden.havn@halden.kommune.no.

Faktura for fast bryggeleie i 2017 blir produsert i mars med forfall i april. Det blir fra 2017 ikke produsert kvartalsvise regninger for de som tidligere har mottatt dette. Det blir altså kun årsleie for alle faste plasser.

Ønsker du å leie bryggeplass?

Halden kommune har ledige bryggeplasser både til utleie for sommersesongen og for årsleie. Klikk her for å se en oversikt over våre bryggeplasser. Vi gjør oppmerksom på at det har blitt endringer ved Sundsbrygga og det vil bli endringer på en av bryggene på Verven i løpet av året.

Søknad eller spørsmål om bryggeplass kan rettes til fagleder havn Torkel Varfjell på epost: torkel.varfjell@halden.kommune.no

Opprettet: 27.02.2017 10:36