Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer
Velkommen, Logg på
  AAANormal modusKontrast modusNettstedkart

For næringslivet

Halden er en betydelig norsk industriaktør med rundt 2.500 industriarbeidsplasser. Halden har Norges 3. største FoU-miljø regnet pr. innbygger. FoU-miljøet har sin tyngde innenfor energi, IT, Høgskolen i Østfold og fagområdene innenfor den lokale industrien.

Høy aktivitet

Med mer enn 1.500 arbeidsplasser innen IT og FoU satses det stort innen videreutvikling av disse miljøene og muligheter for synergieffekter er store. Entrepenørnæringen i Halden er stor og arbeider også utenfor landets grenser.

Primærnæringen av stor betydning

Med sine store skogs- og landbruksområder er Haldens primærnæring av stor betydning. Halden er den største skogbrukskommunen i Østfold og landbruket er nest størst i fylket. Innenfor disse næringene skjer det store strukturendringer og nye spennende driftsformer utvikles.

Satser på innovasjon

Halden har gjennom flere hundre år aktivt tilpasset seg endringene i samfunnet og utviklingen i næringsområdet er i takt med moderne teknologi og krav til utvikling og effektivitet. Innovasjon, optimisme, vilje til å satse og se framover preger Halden-samfunnet.

 

Kilde: Fakta om Halden 

Sist oppdatert: 03.11.2011 08:28:22
Kommentarer (0) | Legg til kommentar
Gi karakter          | 
Dele innholdSkriv ut

 

 eMagasin