Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer
Velkommen, Logg på
  AAANormal modusKontrast modusNettstedkart

Politikk

Ordfører Thor Edquist med kjede  

Kjære haldenser!

Jeg vil få takke Haldens befolkning for tilliten som resulterte i et maktskifte i Halden og i at jeg ble valgt til byens nye ordfører.

Det er med stor ydmykhet jeg har påtatt meg vervet og jeg skal gjøre mitt beste for å leve opp til de forventninger som stilles.

Jeg er 57 år, gift med Monica og har 4 barn, Kjersti, Stina, Stian og Petter. Jeg har også 3 flotte barnebarn, Helle, Håkon og Marcus.

I min ungdom var jeg aktiv roer i mange år og jeg har alltid bevart min lidenskap for sport og idrett. Jeg har også stor forkjærlighet for lange turer og toppturer i fjellet.

Den nye posisjonen i Halden består av Høyre, Venstre, Kristelig Folkeparti, Senterpartiet og Miljøpartiet de Grønne (fristilt fra 2013).
Som ordfører synes jeg vi har fått til en for Halden svært god politisk plattform. Det er denne plattformen jeg vil følge som en ledesnor i mitt daglige virke.

Det er mange nye mennesker, også uten politisk erfaring, i det nye politiske landskapet. Men det betyr også at mye vil bli sett med nye øyne, noe jeg mener er en berikelse for demokratiet.

Kommunens nettsider er under stadig bearbeidelse for å kunne bli mer moderne og publikumsrettet.
Her vil dere etter hvert også kunne finne min blogg som ordfører. Men allerede nå kan de som vil følge noen av ordførerens gjøremål, gjøre dette på @thoredquist på twitter. 
Thor Edquist

(Foto: Halden Arbeiderblad)

 

 Politikknytt

 

​I forkant av Kommunestyremøtet 13.03.14 vil vi gjennomføre "Lokaldemokrati-undersøkelsen" blant de folkevalgte i Kommunestyret - en undersøkelse i regi av KS som tilbys til landets kommuner.

Se mer informasjon om undersøkelsen her: Lokaldemokratiundersøkelsen

 

 

 Kommunestyret

 

​         

 

  

Sist oppdatert: 27.01.2015 15:09:01
Kommentarer (0) | Legg til kommentar
Gi karakter          | 
Dele innholdSkriv ut

 

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no