Fristen for å søke barnehageplass er 1.mars

1.mars er siste frist for å levere søknad til hovedopptaket for barnehageplass.
Vær obs på at du må fylle ut en ny søknad om du allerede har levert og ønsker å gjøre endringer. Det er den siste søknaden som blir gjeldende. Søk barnehageplass

Her kan du leie møterom eller standplass

Her kan du leie møterom eller standplass

Møterommene i denne selvbetjente ordningen er i Skofabrikken og standplassene er ved Busterudparken. 

Leie møterom

Nå kan du selv organisere og sørge for å reservere møterom når du trenger det. I Skofabrikken har vi flere rom som du kan gå inn på lenken under og leie via løsningen BookUp. Møterommene er tilgjengelige i bibliotekets åpningstid. 

Døra inn til møterommet er låst og du får tilsendt en kode som du må taste inn på døra til rommet for å få tilgang. Koden får du tilsendt på SMS før den avtalte leietiden. Du bør leie rommet i god tid før du skal bruke det.

Start med å lage en konto

Vær obs på at du må opprette en konto i BookUp før du kan reservere et møterom og at du må bekrefte med bankID. Det gjør du ved å følge anvisningene du får ved å booke et av møterommene og følge "neste" til du kommer til der du kan lage deg en konto.

Eller du kan gå inn på lenken under og gjør dette klart før du skal booke et rom

Her finner du oversikt over møterom og hvordan du leier i Skofabrikken

Leie av kommunal grunn

Dersom du ønsker å leie for eksempel Halden torg, Busterudparken, Fisketorget eller standplasser i gågata ved Busterudparken kan du gjøre ved å gå inn på lenkene under.

Arrangementer

Alle arrangement som er offentlig tilgjengelig via sosiale medier eller annen markedsføring/invitasjon, både på privat og offentlig grunn, er enten meldepliktig eller søknadspliktig til politi, brannvesen m.fl.

For å gjøre søknadsprosessen så enkel som mulig for deg som arrangør, har Halden kommune utarbeidet ett felles søknadsskjema som sendes til politi, brann, parkeringskontor, kommunelege og taxi.