Tour of Scandinavia

Søndag 14. august er sykkelrittet Tour of Scandinavia i Halden. Det gir flere stengte gater, så planlegg all kjøring i god tid.
Her finner du informasjon og kart over hvordan trafikken påvirkes under Tour of Scandinavia. 

Folkemøte om NND og Halden: Fremtidig samarbeid?

Dato
6. september 2022
Tid
17:00 - 20:00
Sted
Brygga kultursal

NND og Halden kommune inviterer til folkemøte om radioaktivt avfall 6. september 2022. NND
Halden kommune og Norsk nukleær dekommisjonering (NND) har gleden av å invitere store og små til folkemøte på Brygga Kultursal!

Halden kommune og NND har inngått en avtale om å utforske muligheter for samarbeid i den kommende oppryddingen etter Norges atomforskning. Det kan bety ny forskning, ny og økt næringsvirksomhet og mer aktivitet i lokalsamfunnet.

I den anledning ønsker vi å dele våre planer fremover, og hva et formelt samarbeid med Halden kommune vil kunne resultere i.
Det blir også mulighet til å møte Halden kommune, NND og IFE i lokalet etter møtet.

Vi kommer tilbake med detaljert program etter sommeren. Det blir underholdning, enkel servering og barnepass. Vel møtt!

Mer informasjon

Mer informasjon om møtet finner du på NND og Halden kommunes nettsider og på Facebook, litt nærmere møtedatoen. Se Facebook-arrangement her.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål kan disse sendes til NND på kontaktskjemaet: https://www.norskdekommisjonering.no/kontakt/ eller på e-post til post@nnd.no

Om NND

NND er en statlig etat med hovedkontor i Halden som skal rydde opp etter Norges atomanlegg og håndtere alt menneskeskapt radioaktivt avfall på en trygg og sikker måte. 

Arrangør

Halden kommune og Norsk Nukleær Dekommisjonering (NND)