Amcarfest på Bergheim bo- og aktivitetssenter

Amcarfest på Bergheim bo- og aktivitetssenter

Haldens amcarklubb «Street and Cruisin’ Club» har i en årrekke arrangert pensjonistkjøring for byens eldre garde. De siste årene har dette arrangementet utviklet seg til et samarbeid mellom amcarklubben og Enhet sykehjem.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan innehold utdatert informasjon

Årets kjøring med påfølgende sosiale tilstelning gikk av stabelen lørdag 24.september og arrangementet var et samarbeid mellom amcarklubben, venneforeningen for sykehjemmene i Halden og Anne-Berith Stangebråten, aktivitet- og frivillighetskoordinator i Enhet sykehjem. Sparebankstiftelsen Halden sponset arrangementet.

Populært tiltak

De som fikk være med på tur denne gangen var de som bor på Iddebo sykehjem, Solheim sykehjem, Bergheim bo- og aktivitetssenter, Idd bo og miljøarbeidstjeneste og Bergheim tilrettelagte boliger.

Det var dessuten flere pårørende og ansatte som var med på både kjøringen og festen i kultursalen på Bergheim bo- og aktivitetssenter etterpå. Der ble det servert pølser med tilbehør samt kaker og kaffe.
Underholdningen sto Petter Huseby for. Han gledet tilhørerne med sin musikk i Rockabilly Rebels-stil.

- Dette var et supert arrangement hvor mange koste seg både med bilkjøring og påfølgende fest. Det var noen fantastiske øyeblikk denne dagen. Minner som fikk frem både tårer og latter, forteller aktivitet- og frivillighetskoordinator Anne-Berith Stangebråten.