Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Åpningstider jul og nyttår

Julen nærmer seg, og vi ønsker alle en givende og fredfylt feiring. Noen av kommunes avdelinger har litt kortere åpningstid på lille julaften og stengt på julaften og nyttårsaften.

Servicesenteret på rådhuset stenger dørene og telefonen på sentralbordet kl.12 den 23.desember, og holder stengt 24. og 31.desember.

De samme åpningstidene gjelder for Storgata 7, teknisk, og på Rokke disse dagene; stengt fra kl.12 den 23.desember, og stengt 24. og 31.desember..
Rokke avfallsanlegg

Det lokale testsenteret på Svinesund har ordinær åpningstid både for testing og på telefonen. Skal du hente  hurtigtest er det noen endringer i tidene for jul og nyttår. Oppdatert info finner du her: Her kan du hente hurtigtest
Svinesund kommunale testsenter

Avdelingene i Familiens hus har telefonvakt på julaften og nyttårsaften.
Familiens hus

Halden bibliotek åpner i nye lokaler 10.januar 2022.