Her er koronareglene for Halden

Takk for at du fortsatt har få nærkontakter og god avstand! Her er alle smittevernsreglene som gjelder fra 12. april.

Eiendomsskatt

Har du spørsmål om eiendomsskatten? Ønsker du å se nærmere på utregningsgrunnlaget for din bolig?

Da kan du logge deg inn på «Min side» og se hva som står under «Min eiendom». Der finner du også informasjon om kommunale gebyrer. På «Min side» har du mye informasjon tilgjengelig. Der kan du sjekke faktura fra kommunen og bruke flere andre offentlige tjenester.

Logg inn på Min side

Har du en bolig som er bygd før 2018? Da får du nå eiendomsskatten din regulert fra skatteetaten.

Har du hytte, næring eller nybygd bolig? Da har eiendommen din blitt taksert av kommunen.

Mer informasjon om Eiendomsskatt finner du her

Før 1.mars blir informasjon om eiendommen din sendt ut fra Halden kommune på Skatteseddelen. Skatteseddel og detaljert melding om takst og skatt sendes til én eierrepresentant for hver eiendom. Informasjonen sendes til din digitale postkasse om du har det, eller på Altinn, og bør åpnes der.