Flytter inn i Skofabrikken

Flytter inn i Skofabrikken

Det er nå flere avdelinger som har begynt den omfattende jobben med å flytte fra sine nåværende lokaler og inn i Skofabrikken. Hele Familiens hus er i disse dager på flyttefot.

De flest av oss kjenner til prosessen med å skulle pakke, sortere, rydde og transportere alt i en flyttesjau. Nå skal Skofabrikken fylles og de avdelingen som skal inn i de nye lokalene har en jobb å gjøre før de er på plass. 

Avdelingene i Familiens hus står på for å få flyttingen overstått. De trenger nok noen dager ut i neste uke også for å komme helt i orden, og håper på forståelse om de ikke er like tilgjengelige i denne perioden.

PPT

Selve flyttingen ble ferdig onsdag 17.november og avdelingen er tilgjengelig på telefon og besøk.

Helsestasjon

Halden helsestasjon har satt av tre dager til selve flyttingen og er derfor ikke tilgjengelige på verken telefon eller for besøk fra fredag 19.november til tirsdag 23.november. Deretter ønsker de alle velkommen i de nye lokalene i Os allé 3.

Barnevern

Barnevernet er i full gang med flyttingen. De er tilgjengelig på telefon, men det er mange tekniske systemer som skal kobles opp og noen ganger kan dette ta litt tid. Får du ikke kontakt på hovednummeret 69 17 46 00 kan du ringe teamlederne eller leder.
Kontaktinfo til barnevernet finner du her 

Maurtua åpen barnehage

November er flyttemåned for Maurtua. De holder stengt hele uke 46 og 47 (fra 15.november) og ønsker velkommen i nye lokaler mandag 29.november fra kl 09.00.