Fritidsaktiviteter for barn og unge

Er du et barn eller en ungdom med lite å finne på om dagen? Eller kanskje du er en forelder som er bekymret for at ditt barn sitter litt for mye hjemme? Mange aktivitetstilbydere holder fortsatt aktivitetene sine i gang.

At Covid-19 har påvirket hverdagen vår, og kanskje spesielt for barn og unge, er vel ingen i tvil om. Samtidig - visste du at vi har mange aktører som fortsatt har mange flotte aktivitetstilbud for deg eller dine barn?

Aktiviteter på en annen måte

Selv om man noen ganger skulle tro at alle fritidstilbud i Halden er stengt ned, så stemmer ikke dette. Det er mange frivillige lag og foreninger som opprettholder aktivitetene sine, selv om de kanskje gjennomføres på en litt annen måte enn før. Med annen måte mener vi at aktiviteter som før var innendørs, nå kanskje har blitt flyttet ut, eller er digitale. Et annet alternativ er at treningsgrupper som før var store, nå er delt i mindre grupper.

Felles for alle er at de følger restriksjonene som er gitt, og som gjør at aktivitetene er litt annerledes enn de kanskje ble praktisert før Covid-19

Mange av lagene og foreningene som er med på Fritidskortet opprettholder sine tilbud.

For mer informasjon om Fritidskortet kan du gå til denne siden.

Når du har logget inn på halden.aktiv-fritid.no, vil du også kunne få en oversikt over alle aktivitetene vi har registrert som finnes i Halden. De som er merket med "Fritidskortet" er tilbud som er godkjent for Fritidskortet, eller gratistilbud.

Er det noen aktivitetstilbud du savner? Eller er du en aktivitetstilbyder som har et tilbud som egner seg for barn og unge, som ikke finnes i aktivitetsoversikten?

Da vil vi høre fra deg! Send en e-post til fritidskortet@halden.kommune.no

PS: Vi minner også om at Fritidskortet for inneværende periode må benyttes før 31. juni 2021. Evt. restsaldo på Fritidskortet vil da ikke bli overført til neste periode.

Klikk her for å komme til halden.aktiv-fritid.no for å få se aktivitetsoversikten

NB: Det er ikke alle disse aktivitetstilbyderne som kan gjennomføre sine aktiviteter med nåværende restriksjoner. Ta derfor kontakt med kontaktpersonen som står oppført på aktiviteten før du møter opp. Er du i tvil, kontakt Tor-Håkon Nordenhaug, tor-hakon.nordenhaug@halden.kommune.no.

Alle disse aktørene kan du bruke Fritidskortet på, og mer informasjon om de finner du på halden.aktiv-fritid.no.

Arbeidernes Jeger og Fiskeforening Gimle Idrettsforening Halden Klatreklubb Halden Tennisklubb
Barnesjakklubben H1 Halden Atletklubb Halden kulturskole Halden Volleyballklubb
Berg Idrettslag Halden barne- og ungdomskor Halden Kunstforening Haldens Roklub
Buckholm Musikk Halden Basketballklubb Halden MC klubb Haldens Svømmeklub