Trenger du en hurtigtest?

Det er lurt å teste seg, hvis man er i tvil. Her kan du hente gratis hurtigtest.

Inviterer til dialog

Ledelsen i Helse og mestring ønsker å styrke dialogen mellom kommunen og interesseorganisasjonene.

Direktør for kommunalavdeling helse og mestring, Veronica Aam, inviterer til et dialogmøte mellom intresseorganisasjonene i Halden og Halden kommune.

Det skjer samhandling med interesseorganisasjoner på flere områder i kommunens helseavdelinger, og nå er det ønskelig å få til et møte hvor alle organisasjonene deltar samtidig og sammen med kommunalavdelingens øverste ledelse.

Det er et mangfold av organisasjoner og kommunen ønsker å ha god dialog med alle, samt lytte til innspill om hva som er viktig for å skape et godt samfunn for alle under visjonen «sammen om et godt liv».

Intensjonen med møte er å kunne gi et innblikk i den kommunale driften innen helse og mestring, og å oppnå en tettere dialog med dere som er frivillige interesseorganisasjoner.

Tema for møtet

• hvordan sikre dialog og samhandling mellom kommunen og interesseorganisasjoner?
  • strategier, veivalg og kommunens satsningsområder inne helse og mestring
  • hvordan er budsjettsituasjonen for 2022?

Møtet holdes på Bergheim bo- og aktivitetssenter torsdag 18.november 2021 kl. 16.00 til 18.00.

Sett av dagen i kalenderen! Vi håper mange møter opp.

Vi ønsker innspill i forkant fra dere som organisasjon, hvis det er noe dere vil ta opp i møtet.
Innspill sendes senest 4.november 2021 til: anniken.nilsen@halden.kommune.no

Det blir servert litt å drikke og spise fra vårt sentralkjøkken. Vi ber om at deltakerne møter opp i god tid og finner litt mat, drikke og en plass før vi starter kl. 16.00. Dørene åpner kl. 15.30.