Her er koronareglene for Halden

Takk for at du fortsatt har få nærkontakter og god avstand! Her er alle smittevernsreglene som gjelder fra 12. april.

Vi er i gang med å feie fram våren! 

Vi er i gang med å feie fram våren! 

Feiebilen har vært i drift i snart to uker. Nå kjører den gatelangs 7,5 timer alle hverdager og det vil den gjøre til vi er ferdig med å feie det vi skal i Halden. 

Klikk for stort bildeHalden kommunes feiebil Rune Adolfsen Nå i starten har vi prioritert de største bakkene og store kryss rundt byen. Det er også steder der vi har strødd mest i løpet av vinteren. Å rydde tidlig på slike steder er lurt for å øke sikkerheten der flest kjører. 

 Mandag 29. mars er det gågatas tur. Da kommer to personer med løvblåsere til å jobbe med å samle løv og støv, mens feiebilen kjører etter.

- Vi starter i gågata allerede klokken 6 mandag morgen. Det gjør vi for å rekke mest mulig før folk kommer til byen. Utover dagen kommer vi også til å feie i andre nærliggende områder i sentrum, sier fagleder Rune Adolfsen i Halden kommune. 

Bor du i nærheten av gågata, må du være forberedt på at det kommer til å bli støyete fra klokka seks mandag morgen. Samtidig kan du glede deg til at nabolaget blir enda litt penere utover dagen. 

Alle andre gater tar vi fortløpende utover våren.