Vi trenger sommerferievikarer i helse

Er du ferdig utdannet, eller under utdanning som sykepleier, vernepleier eller medisinstudent? Vi trenger deg i sommer!

Kommunalavdelingen Helse og mestring har nå lyst ut sommerferievikariat og rekrutteringsstillinger for sommerferien 2022.

Vi tilbyr svært gode ferievilkår til våre sommervikarer:

Her er noen av ferievilkårene for deg som søker jobb hos oss i sommer:

• 2. års- sykepleier-/vernepleierstudenter får grunnlønn som sykepleier/vernepleier.
  • Sykepleie- og vernepleievikarer får sykepleier - vernepleierlønn som etter 16 års ansiennitet. I tillegg får de kr. 50,- ekstra pr. time.
  • Medisinstudenter får etter 3 år/6 semestre fagarbeiderlønn.
  • Medisinstudenter får etter 4 år/8 semestre sykepleielønn som etter 10 års ansiennitet.
  • Vikar tilbys gratis trening på valgfritt treningssenter i Halden i juni og juli måned.
  • Vi tilrettelegger for overnattingsmulighet i kommunen for tilreisende vikarer.

Les om våre avdelinger her