Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Basseng helsehus

Lisa Gustavsen Endret:08.01.2020 13:56 Emneord (los) Helsehuset, Helse og omsorg, Basseng

Basseng.jpg

​​

Det er besluttet å stenge bassenget ved Halden Helsehus fra 1. mars 2020
grunnet ombygging av Helsehuset.


Drift av bassenget involverer flere parter som gjør det vanskelig å opprettholde bassengutleie utover februar 2020. Bassenget vil holde stengt ut 2021, og det vil bli gitt nærmere informasjon om åpning av bassenget på et senere tidspunkt.

Bassengleie 2020:  Enkeltpersoner betaler 82 kr per time og grupper 515 kr per time.


Bassenget på Halden Helsehus er tilrettelagt med hjelpemidler. Målgruppen er de som har behov for ekstra varmt vann og/eller ikke har mulighet for å komme ned i et vanlig basseng. Dette gjelder bl.a. fysisk funksjonshemmede voksne og barn, revmatikere, palliative pasienter o.l.


Bassenget er åpent fra august til juni, i henhold til skoleåret. Det er stengt i helger og helligdager, samt dagene mellom jul og nyttår, og før påske. Bassenget er ikke tilgjengelig for familiebruk.

Kommunens fysioterapitjenesten arrangerer kommunale bassenggrupper. Deltagere må ha rekvisisjon fra lege for å benytte seg av dette tilbudet. De kommunale gruppene går over 10 ganger, og etter fullført gruppetrening kan man få tilbud om å leie bassengtid uten fysioterapeut tilstede.

Det er kun ved kommunale grupper det er fysioterapeut tilstede resterende bassengtid er for individuell trening.

Det er ikke tillatt å bruke bassenget alene. Det skal alltid være minst to tilstede. Barn under 16 år skal alltid være sammen med en voksen. Det anbefales at de ansvarlige kontaktpersoner har livrednings- og førstehjelpskurs. Helsehuset er uten ansvar for eventuelle ulykker og skader som leietaker pådrar seg i basseng og tilhørende fasiliteter.

Alle som ønsker å leie bassengtid må søke for hvert skoleår.

Brukere i kommunale grupper betaler en egenandel på kr. 80 pr time, øvrige grupper betaler egenandel etter avtale. Barn og voksne som ønsker å leie bassengtid betaler en egenandel på kr. 80 pr time. Ledsagere/assistenter er gratis. Faktura sendes ut etterskuddsvis henholdsvis desember og juni.

Søknadsprosedyre:
Det må søkes om leie av bassengtid for hvert skoleår. Dersom man søker videre bassengtid trenger man ikke ny rekvisisjon/henvisning fra lege.

Søknadsskjema skal sendes til Halden kommune, fysioterapi, vedr. leie bassengtid,
Kjærlighetsstien 28
1781 Halden

Kommunens fysioterapitjenesten har kun ansvar for å koordinere søknader, prioritere brukere og oppsett av bassengtider. Halden Helsehus er utleier av bassenget og har ansvar for det administrative arbeidet knyttet til bassenget.

 Kontakt

 

 Skjema

 

Opprettet: 21.04.2011 04:52

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar