Valgresultat

Lurer du på hvordan haldenserne stemte ved stortingsvalget? Se valgresultatet for Halden her.

Alle koronanyheter

Tilbud om vaksinering med Pfizers vaksine som 2.dose

Halden kommune har mottatt 180 overskuddsdoser med Pfizers vaksine fra Aremark kommune.

Koronavaksinering av 16- og 17-åringer

Folkehelseinstituttet har bestemt at alle født i 2004 og 2005 skal tilbys to doser med koronavaksine. I tråd med dette inviterer Halden kommune nå 16- og 17-åringene til vaksinering med 1.dose.

Test kan erstatte smittekarantene for barn og unge under 18 år

Nå kan barn og unge under 18 år teste seg ut av karantene, dersom det oppstår koronasmitte i barnehagen, på skolen, på fritidsaktiviteter eller i omgangskretsen.

Slik tar du hurtigtest hjemme

Barn og unge kan nå slippe smittekarantene, ved å teste seg. Halden kommune innfører gradvis bruk av selvtesting ved smittetilfeller. Hvis du har fått utlevert selvtest fra kommunen, finner du informasjon her om hvordan dette gjøres.

Menighet, treningssenter og ungdomsklubber med smitte

Pinsemenigheten Salen, treningssenteret Heat, Rockehuset, Ungdomshuset Domino og Ungdomssamfundet har alle hatt besøk av personer i smitteførende periode.

Smitte på flere serveringssteder

En person som har testet positivt på covid-19, har vært på Kokkekollektivet, Absolute Bar og Siste Reis i løpet av sist helg. Kjenner du symptomer etter å ha vært der, må du ta en koronatest.

Tar i bruk Moderna-vaksine

Fra neste uke vil koronavaksinen som tilbys i Halden, være av et annet merke enn den som har vært benyttet lenge. FHI er klar på at det går fint å kombinere de to vaksinetypene.

Smitte på Vannvogna

En person som har vært på konsert på Vannvogna søndag, har testet positivt på covid-19. Kjenner du symptomer etter å ha vært der, må du ta en koronatest.

Smitte på Kokkekollektivet

En person som har vært på konsert på Kokkekollektivet lørdag kveld, har testet positivt på covid-19. Kjenner du symptomer etter å ha vært der, må du ta en koronatest.

Smitte ved ballbanen på Porsnes

En person som har vært ved ballbanen på Porsnes sist uke, har testet positivt på covid-19. Kjenner du symptomer etter å ha vært der, må du ta en koronatest.