Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Alle koronanyheter

Nå kan du få koronavaksine på apoteket

Fra og med mandag 10. januar kan innbyggere i Halden kommune få koronavaksine fra utvalgte apotek i Halden sentrum.

Halden kommune har nådd regjeringens mål

Denne uken sendte vaksinesenteret i Halden ut invitasjon til alle over 45 år som skal ha oppfriskningsdose (3 dose). Dermed har Halden kommune nådd regjeringens vaksinasjonsmål.

Omikron bekreftet

Det første tilfellet av omikron-varianten er nå bekreftet i Halden.

Vaksinering av ansatte i barnehager og skoler

I romjula tilbys ansatte i skoler og barnehager 3. dose med koronavaksine. Se tider og praktisk info her.

Hjemmeskole før jul

Det blir hjemmeskole for elevene ved Halden kommunes skoler de to siste dagene før juleferien 2021. Samtidig blir det alternativer for dem som trenger det.

Endringer ved testsenteret

Det kommunale testsenteret som er for Haldens innbyggere, endrer nå flere rutiner. Det blir ikke lenger drop-in, men det blir mer timebestilling tilgjengelig. Telefontid og tid for utlevering av hurtigtest endres også.

Strengere karanteneregler

Med regjeringens innstramming av karantenereglene, vil flere kunne bli pålagt karantene. – Det er en endring vi ønsker velkommen, fordi det vil gjøre det mulig for oss å bremse smittespredningen, sier kommuneoverlegen.

Grensependlere og koronatesting

Her er en viktig avklaring for grensependlere som lurer på om de må testes etter jobbpendling.

Disse kan hente gratis hurtigtest

Halden kommune har nå begrenset med hurtigtester til utdeling. Vi minner om at det kun er nærkontakter til smittet og de som har symptomer på covid-19 som kan få gratis hurtigtest av kommunen.

Nye nasjonale smitteverntiltak

Regjeringen har besluttet å innføre en rekke nasjonale smitteverntiltak for å få ned belastningen på helse- og omsorgstjenesten, og forsinke og begrense spredningen av omikron.