Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Alle koronanyheter

Test kan erstatte smittekarantene for barn og unge under 18 år

Nå kan barn og unge under 18 år teste seg ut av karantene, dersom det oppstår koronasmitte i barnehagen, på skolen, på fritidsaktiviteter eller i omgangskretsen.

Alternativt opplegg siste skoledag

Skolene i Halden gjennomfører hjemmeskole med digitalt opplegg mandag 21. desember 2020. Det blir likevel mulig å være på skolen for de som trenger det.

Er din bedrift rammet økonomisk av koronapandemien og lokale smitteverntiltak?

Næringslivet har nå mulighet for å søke kommunen om covid-midler. Dette gjelder bedrifter innen servering, restaurant, catering, reiseliv og arrangement.

Støtteordning for næringslivet - alle kan søke

I søknadsrunde to er det kr 1.690.000 å fordele, og alle bransjer i Halden kan søke.

Nå skal 16- og 17-åringene få 2.dose

7. og 8.desember 2021 er det drop-in for 2.dose med koronavaksine for denne aldersgruppen.

Nye råd og anbefalinger om korona

Her er kommuneoverlegens råd og anbefalinger til befolkningen i Halden for å holde koronaviruset på avstand. Det innføres nå egne anbefalinger for de som bor sammen med eller er tilsvarende nær en som allerede er smittet.

Klar for 65-åringene

Vaksinesenteret er nå klare til å tilby alle over 65 år å bestille tid for en oppfriskningsdose (3.dose) med koronavaksine.

Stort press på helsetjenestene

Sykehuset Østfold og tilhørende kommuner er bekymret.

Pandemien er ikke over

Vær rask til å teste deg ved luftveissymptomer. Da kan du forhindre smitten i å spre seg. Drop-in og utdeling av hurtigtester gjør testingen enklere.

Klart for oppfriskningsdose for de mellom 75 og 79 år

Er du i denne aldersgruppen kan du nå ringe vaksinesenteret og avtale tid.