Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Alle som har vært i ishallen fra og med lørdag 23. januar skal i karantene 

Alle som har vært i ishallen fra og med lørdag 23. januar skal i karantene 

Torsdag melder kommuneoverlege Kjersti Gjøsund om 15 nye tilfeller av koronasmitte i Halden, 14 av dem har kobling til utbruddet i Comet.

Til sammen er det nå 30 personer som har testet positivt for korona i dette utbruddet, og lagene U12 og U18 er satt i karantene fra i dag. Det er to spillere som har testet positivt for koronavirus.

- Utbruddet omfatter nå mange lag, og situasjonen er fortsatt svært uoversiktlig. Alle som har oppholdt seg i ishallen i perioden fra og med lørdag 23. januar til og med tirsdag 26.januar skal nå gå i karantene ut denne uken, sier Gjøsund.  

Dette er et omfattende, men helt nødvendig tiltak slik situasjonen er nå. De kommende dagene vil gi oss mer informasjon.

-  Vi kommer til å informere mer nøyaktig om varighet på karantenetiden og testing av de berørte. Det som er viktig nå er at vi raskt klarer å begrense utbruddet slik at ikke flere blir smittet, sier kommuneoverlegen.