Feil på Innsynsløsningen

For tiden er det ikke mulig å søke på dokumenter som er eldre enn fra 1.1.22 på grunn av tekniske problemer hos leverandør. Vi jobber med å få løst problemet.
Du kan be om innsyn i en sak om du benytter dette skjemaet

Nå kan du få koronavaksine på apoteket

Fra og med mandag 10. januar kan innbyggere i Halden kommune få koronavaksine fra utvalgte apotek i Halden sentrum.

Vaksinen kan du få på Apotek1 Ørnen og Apotek1 Tista.

Vaksineringen er gratis og gjelder uansett om det er første, andre eller oppfriskningsdose. De som kan vaksineres ved apotek er de samme gruppene som får vaksine ved Halden kommunes vaksinasjonssenter. Det betyr at det er samme aldersgrenser og samme krav til tid etter forrige vaksinedose.

Se vår informasjonsside om vaksinering for detaljer om hvem som kan få vaksine nå.

Må forhåndsbestille

Innbyggere som skal vaksineres hos apotek må bestille time på forhånd. Timebestilling kan gjøres her:

Apotek1 Ørnen: Storgata 5, Sydsiden

Apotek1 Tista: Walkersgate 4, Tista Senter

Hvis du ikke kan bestille på nett, kan du ringe apoteket direkte for å bestille time. Apotek1 Ørnen har telefonnummer 69 21 10 80 Apotek1 Tista har telefonnummer 69 17 24 00

Husk å ta med legitimasjon.

Apotekene har avtale med Halden kommune og vaksinerer på vegne av kommunen. Apotekene er en del av vaksinasjonskapasiteten i Halden.