Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Ansatte

  Endret:21.03.2020 08:20 Emneord (los) Kulturskolen

Hvem jobber på kulturskolen?


Rektor: Magdalena Sendrowicz
Epost: magdalena.katarzyna.sendrowicz@halden.kommune.no
Magdalena er fra Sarpsborg og bor i Rakkestad. Hun har tatt mastergrad ved Universitetet i Oslo i Musikkvitenskap. Har blant annet jobbet på Kulturskolen i Halden og i Rakkestad som fløyte og saksofonpedagog i flere år. Jobber også som dirigent og selvstendig næringsdrivende. 

Navn: Øyvind Høyem
Underviser i: Visuell kunst
Om: Øyvind er utdannet innen formgivingsfag, arkitektur og design. Han har mange års erfaring som kunst- og håndverkslærer i grunnskolen.

Navn: Rolf Erichsen
Underviser i: Gitar
Om: Rolf har utdanning som musiker og instrumentallærer fra Norges musikkhøgskole. Han har mange års erfaring som gitar- og musikklærer på både kulturskoler og i den videregående skole.

Navn: Elisabet Hellstrøm
Underviser i: Sang, piano
Om: Elisabet er utdannet ved Musikhögskolan i Gøteborg som sang-, piano- og ensemblepedagog, samt ved Teater- och operahögskolan i Gøteborg. Har jobbet som operasanger i Sverige, Tyskland, Danmark og Nederland.
 
Navn: Ove Billington
Underviser i: Piano
Om: Ove er utdannet pianist fra jazzlinja ved Musikkonservatoriet i Trondheim og Musikhögskolan i Gøteborg. Jobber som freelancemusiker både i inn- og utland med mange forskjellige band og prosjekter, og innen stilarter som jazz, pop og rock.
 
Navn: Mona Baekken
Underviser i: Musikal og samspill
Om: Mona er utdannet lærer i estetiske fag. Mona har også bred erfaring fra grunnskolen, blant annet som musikklærer.
 
Navn: Kirsti Andersen
Underviser i: Fiolin
Om: Kirsti er utdannet fiolinist fra Østlandets musikkonservatorium og Hochschule für Musik und Darstellende Kunst, Wien. Har jobbet som profesjonell musiker i 20 år, blant annet 15 år som 1. fiolinist i Den Norske Operas Orkester. Kirsti har også ansvar for organiseringen av Den kulturelle skolesekken, i samarbeid med Østfold kulturproduksjoner.

Navn: Håvard Øieroset
Underviser i: Gitar
Om: Håvard har studert musikk ved Østlandets musikkonservatorium, The Liverpool Institute for Performing Arts og Norges musikkhøgskole. Han er en allsidig gitarist med arbeidserfaring fra flere kulturskoler og diverse samspillprosjekter.  

Navn: Thomas Szabo Varkøy
Underviser i: Gitar
Om: Thomas har utdanning som musiker og instrumentallærer fra Norges musikkhøgskole. Han har mange års erfaring som gitarlærer i ulike kulturskoler.

Navn: Vidar Eilertsen: 
Underviser i: Halden Drum Corps og trommesett
Om: Vidar har lang erfaring som både utøvende slagverker og som korpsdirigent og slagverksinstruktør. Vidar er leder for Halden Drum Corps.

Navn: Dina Billington 
Underviser i: Sang og sceneteknikk og er pedagogisk leder for Kultursommerskolen i Halden
Om: Dina jobber til daglig som Kunstnerisk leder for Fargespill Østfold og prosjektleder for Barnas verdensdager i Halden. Dina er utdannet pedagog innenfor musikk, Sal og scene, Kunst og håndverk og interkulturelle studier fra høgskolen i Østfold. Hun har videreutdanning i world music og nye musikktradisjoner ved universitetet i Agder og studerer for tiden motivasjon og ledelse ved universitetet i Sør-Norge. 

Navn: Alexander Berby
Underviser i: Piano
Om: Alexander har utdanning som musiker og instrumentallærer fra Norges musikkhøgskole. Han har erfaring fra arbeid i kulturskole. Nyutdannet med mastergrad fra 2019.


 Kontakt

 

 Tjenestetilbud

 

 Skjema

 

 Eksterne lenker

 

 

Opprettet: 02.05.2013 09:39

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar