Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Kulturskolen

Karine Engebretsen Endret:30.11.2020 10:13 Emneord (los) Kulturskolen, Kultur og fritid

kulturskolen.jpg

Halden Kulturskole lager digital julekalender i år!

Fra 1.desember og fram til 15.desember kan du hver dag "åpne en luke" på vår facebookside, https://www.facebook.com/kulturskolen

Vi legger ut én video hver dag med smakebiter fra de forskjellige tilbudene vi har. 
Husk å følge med hver dag for filmene forsvinner igjen etter 24-48 timer. Julekalenderen avsluttes med en konsert onsdag 16. desember. Slik Korona-situasjonen er for øyeblikket kan det se ut til at også den blir lagt ut eller streamet på facebook.


Halden kulturskole har 320 elever fordelt på ulike undervisningstilbud. Vi har høyt utdannede lærere og er stolte av å kunne tilby undervisning av meget god kvalitet. Velkommen til Halden kulturskole!

 
Hos oss blir hver elev sett, og undervisningen blir tilrettelagt den enkelte. I vår gruppeundervisning har vi aldri mer enn 10-15 elever pr. gruppe, for nettopp å kunne tilby god undervisning og oppfølging.
 
Kulturskolen tilbyr undervisning innen sang, piano, gitar, fiolin, trommer, visuell kunst, digital musikkproduksjon, dans, musikal og teaterverksted. I samarbeid med Korpsene tilbyr vi også undervisning på fløyte, trompet/kornett, grovmessing og slagverk. I tillegg har vi kultursommerskole i skoleferiens første og siste uke.

Vil du vite mer om skolens undervisningstilbud, våre ansatte eller prisen for å være elev, klikk på lenkene eller se menyen til venstre. Du finner også mer informasjon om vår undervisning i søknadsskjemaet her: 

Søknadsfrist for hovedopptak er 15.juni. Kulturskolen tar likevel inn elever gjennom hele året dersom det er ledig kapasitet.
 

Halden kulturskole er en del av Halden kommune. Rektor er Magdalena Sendrowicz.


IMG_0303.JPG

 

 Kontakt

 

 Tjenestetilbud

 

 Skjema

 

Opprettet: 27.04.2016 09:12

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar