Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Brygga kultursal

Liv Randi Dahl Endret:24.07.2020 12:53 Emneord (los) Brygga kultursal, Kultur og fritid

Brygga kultursal.JPGBrygga kultursal appellerer til både topp og bredde. Dette er en scene som trekker kjente artister til byen, samtidig som det er en møteplass for lokale kulturaktører. 


Salen er svært fleksibel med motorisert amfi, hydraulisk scene på 8x16 meter og variabel akustikk. Brygga Kultursal ligger sentralt til, lokalisert ved gjestehavna på sydsiden av byen med kort vei til buss, tog, sjø, parkering og byens uteliv. 

For arrangører:

Kultursalen egner seg utmerket for konserter, teater, revy, konferanser, utstillinger, show og bankett, og fyller også Det Norske Blåseensemblets behov for øvingslokaler. 

Brygga Kultursal er utstyrt med moderne teknologi - lyd og lys av beste kvalitet, trådløse mikrofoner, variabel akustikk, teleskopamfi, hevbar scene og konferansefasiliteter. Kultursalen er universelt utformet.

Kapasitet:

  • 369 seter i teleskopamfi/galleri
  • 250 personer ved bord på flatt gulv
  • 700 stående på flatt gulv
Vurderer du å leie Brygga kultursal? Kontakt daglig leder for informasjon om teknisk utstyr, leiesatser og skreddersydd tilbud for ditt arrangement. Arrangører bør sjekke kultursalens egne nettsider som har mer informasjon.  

For publikum:

Arrangementstilbudet har et sterkt fokus på kunstnerisk kvalitet med et vidt spenn fra det folkelige, over det smale til det kommersielle - en balansert blanding av amatøroppsetninger og profesjonelle forestillinger. 

Brygga kultursal er universelt utformet med dører, garderober og toalett tilpasset rullestol. Det er integrert ledelist for svaksynte ved fortauet, rullestolheis som løfter rullestolbrukere til scenen og IR-slynge som gir høyere lyd ved hjelp av eget høreapparat eller hodetelefoner.

Vi gjør oppmerksom på at ved kjøp hos Narvesen kan du ikke bestemme plassering selv. Beste plassering velges automatisk. Brygga kultursal opererer ved enkelte arrangementer med egne priskatgorier for honnør, barn, studenter og bokklubbmedlemmer.

Funksjonshemmede med rullestol må kjøpe billett i resepsjonen på Thon hotell Halden. Dette for å slippe å betale for to seter. Du kan ringe hotellet på 69 21 33 00.

 Kontakt

 

 Eksterne lenker

Kultur banner
Bestill billett gjennom Billettservice
Opprettet: 21.12.2010 10:53

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar