Åpner Festningsgata for Grensetreffet

Henrik Meyer Endret:07.08.2019 13:24
Festningsgata åpnes for gjenomkjøring fredag ettermiddag og holdes åpen gjennom helgen. Dette gjøres for at Grensetreffet skal kunne gjennomføres på en trygg og god måte.

Halden kommune jobber med stensetting i krysset Festningsgata/Knardalsbakken og derfor er denne veien stengt for gjennomkjøring denne uka og neste uke. I samråd med arrangøren av Grensetreffet og entreprenøren som jobber med stensettingen, har Halden kommune nå besluttet å åpne Festningsgata/Knardalsbakken for gjennomkjøring denne helgen mens Grensetreffet pågår. Veien vil være åpen fra fredag ettermiddag til og med søndag.

– Vi kontaktet entreprenøren og har blitt enige om at det lar seg gjøre å åpne gata for ferdsel fra fredag til og med søndag. Vi gjør dette med tanke på sikkerhetsplanen til Grensetreffet slik at nødetatene skal ha god ferdsel til og fra området, sier enhetsleder kommunalteknikk Asle Berg i Halden kommune.

Arbeidet med stensettingen i Festningsgata fortsetter fra mandag morgen, og stengingen i helgen vil ikke påvirke dette arbeidet. Veien vil altså være stengt igjen fra mandag.

Vite mer om dette prosjektet? Se infoside her!

Opprettet: 07.08.2019 13:20