Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

​- Haldenserne skal ikke merke konkursen

Henrik Meyer Endret:16.02.2018 09:50

​Halden kommune og Ragn-Sells har ambisjoner om at haldenserne ikke skal merke konkursen i RenoNorden. Søppel hentes som normalt allerede tirsdag.

Mandag kveld gikk RenoNorden konkurs. Dette firmaet har fram til nå hatt avtale om å tømme haldensernes søppelkasser. 

Beredskapsavtale

Fordi det har vært kjent en stund at RenoNorden hadde økonomiske utfordringer, var Halden kommune tidlig ute med å sikre seg en beredskapsavtale med gjenvinningsentreprenøren Ragn-Sells. 

- Vi har en god dialog med Ragn-Sells. Avtalen som ble inngått i sommer sikrer nå at utfordringene med konkurs blir minimale, sier rådmann Roar Vevelstad.

Skal ikke merke noen ting

Allerede tirsdag morgen ble det avklart at søppelet vil bli hentet som normalt i Halden på tirsdag. Det er bilene til konkursrammede RenoNorden som vil gjøre dette den første dagen etter konkurs.

Halden kommune og Ragn-Sells snakker godt sammen og har hatt nødvendige møter tirsdag for å få på plass en løsning for de neste dagene. Det er mange detaljer som skal på plass, men haldenserne trenger ikke være bekymret. Søppel vil bli hentet.  

- Halden kommune og Ragn-Sells har felles ambisjoner om at innbyggerne i Halden ikke skal merke noen ting til konkursen, sier rådmann Roar Vevelstad i Halden kommune. 

Opprettet: 19.09.2017 12:23

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar