Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Asle Berg slutter i kommunen

Henrik Meyer Endret:30.10.2020 16:36

Asle Berg har sagt opp sin stilling som enhetsleder for kommunalteknikk i Halden kommune. 

I fire år har Asle Berg vært ansvarlig for enhet kommunalteknikk. Det betyr at han blant annet har hatt ansvar for renseanlegg og vannbehandling, renovasjon, avfallsanlegg, havnevirksomheten, parkering og tekniske drift og produksjon. 


Tilbake til entreprenørbransjen

Berg kom til Halden kommune fra entreprenørbransjen og nå har han sagt opp sin stilling for å gå tilbake til entreprenørbransjen. 

- Jeg skal nå starte opp igjen i entreprenørbransjen. Sammen med noen gode bekjente gir vi oss inn på markedet i Sverige. Virksomheten er en mellomstor maskinentreprenør med base i Strømstad, og arbeidsområdet er Bohuslen. Jeg har tidligere
vært 30 år i entreprenørbransjen, og det har innimellom rykket litt i «entreprenør-genet», sier Asle Berg.

Velkommen tilbake

En stor innsats på modernisering av vann og avløp, oppgradering av havn og avfallsanlegg og mange eksempler på byfornyelse er noe av det som har skjedd under Bergs ledelse. 

- Vi i Halden kommune har vært heldige som har fått muligheten til å ha en ressursperson som Asle Berg på laget i disse årene. Han har vært en helt sentral bidragsyter i den positive utviklingen vi har sett i Halden kommune de siste årene. Han har vært en drivkraft som har fått ting til å skje og han har løftet profesjonaliteten i organisasjonen. Jeg ønsker han lykke til videre og ønsker han gjerne velkommen tilbake til kommunen hvis vi skulle få muligheten til det en gang i fremtiden, sier direktør teknisk Ulf Ellingsen. 

- Jeg har hatt det topp disse fire årene i Halden kommune. Jeg har satt veldig pris på å bli kjent med nye mennesker, og har jobbet godt sammen med kolleger i teknisk og ellers i kommunen. Jeg mener vi sammen har fått til veldig mye på disse årene. Vårt fokus har vært samarbeid og gjennomføring. Jeg er veldig imponert over gjennomføringsevnen enheten har hatt i disse årene. Det er ikke få prosjekter kommunalteknikk har vært involvert i. Det er mange som fortjener en takk for alt vi har fått løftet de siste årene, sier Asle Berg. 

Asle Berg har tre måneders oppsigelsestid og jobber dermed ut januar 2021. 


Opprettet: 30.10.2020 16:26

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar