Deler av Walkers gate stenges natt til tirsdag 6.oktober

Lisa Gustavsen Endret:04.10.2020 21:08

​Fra klokken 20.00 mandag kveld 5.oktober og til klokken 07.00 tirsdag morgen stenges deler av Walkers gate ved Skolestadion og parkeringen til Tistasenteret for gjennomkjøring på grunn av anleggsarbeid.

grave.JPGSom de fleste vet er det mye graving og planering på nordsiden. Dette medfører omkjøringer for at arbeidet skal kunne gjennomføres. Walkers gate stenges mellom de to rundkjøringene ved skolestadion og Tistasenterets parkering. Det blir skiltet omkjøring via parkeringsplassen foran senteret. Dette gjelder kun denne ene natten mellom 5. og 6.oktober.

Årsaken er arbeidet som pågår med graving for legging av fjernvarmerør. Vi beklager ulempene dette medfører. Anleggsarbeidet skal bidra til å få mer miljøvennlig oppvarming når fyringssesongen starter.

Gravearbeider i gågata

Halden kommune skal også koble rådhuset og Storgata 7 på fjernvarme fra renseanlegget i Remmendalen. Det vil derfor bli nødvendig med graving i gågata mellom rådhuset og bygget til Teknisk forvaltning. Her graves det opp for kjerneboring slik at de kommer inn i kjelleren på begge bygg. Dette gjøres på dagtid, men det stenger ikke for gående som passerer i Storgata. Arbeidet starter opp mandag 5.oktober.

Storgata.png

Opprettet: 02.10.2020 11:12