Tittel: Dyrendalsveien stenges
Dyrendalsveien stenges

Dyrendalsveien stenges

Henrik Meyer Endret:10.01.2018 13:29

Halden kommune skal oppgradere vann- og avløpsledninger i et stort område mellom Alfheim og Brødløs. Dette vil gi endrede kjøre- og parkeringsforhold i lang tid fra januar.

Tirsdag 16. januar 2018 starter et anleggsarbeid som er beregnet å vare ut august 2018. Det er området i og langs Dyrendalsveien mellom Alfheim og Brødløs som blir berørt. Dette betyr at store deler av Dyrendalsveien vil være stengt mellom januar og påske.

Vi har laget en egen informasjonsside om dette anleggsprosjektet. Der finner du mer informasjon om hva som skal gjøres og hvorfor. Du finner også relevant kontaktinformasjon.
Dette arbeidet er en del av Halden kommunes omfattende innsats for å oppgradere vann- og avløpsnettet i kommunen.

Opprettet: 22.12.2017 10:22
Du er her: Hjem > Nyheter > Dyrendalsveien stenges