Fakta om betaling for SFO og barnehage

Henrik Meyer Endret:18.03.2020 17:59

​Vi vet at mange lurer på om man må betale nå som SFO og kommunale barnehager er stengte. Svaret er at man ikke skal betale når man ikke kan bruke tjenesten.

Hva skjer nå:

På fredag 20. mars skulle faktura for april ha blitt sendt ut. Denne blir nå stoppet. Dermed vil ingen få faktura og bli avkrevd betaling for kommunale barnehager og SFO i april.

Fakturaen for mars må betales som vanlig. Deretter vil alle få en avregning på denne fakturaen. Dette betyr at en får tilbake pengene for de dagene i mars hvor en ikke har kunnet bruke SFO og kommunale barnehager.

Summen du skal få tilbake blir automatisk fratrukket neste vanlige regning fra SFO eller kommunal barnehage. Hvis noen ønsker andre ordninger, så må man ta direkte kontakt med sin skole/SFO eller med sin kommunale barnehage. De vil hjelpe dere videre.

Fra den dagen kommunale barnehager og SFO er tilbake med normal drift, så vil vi som vanlig starte å sende ut faktura til de som har plasser der.

Private barnehager

For de av dere som har barn i private barnehager, så må dere kontakte deres barnehage for å avklare spørsmål om betaling. Vi anbefaler å sjekke barnehagenes nettsider for eventuell informasjon før dere tar kontakt.

Her er Halden kommunes samleside med alt av informasjon om koronapandemien

Opprettet: 17.03.2020 12:47