Har du meninger om hvordan kommunens helsetjenester bør se ut?

Henrik Meyer Endret:10.12.2018 12:33 Emneord (los) Helse og omsorg
Nå har du mulighet for å la din mening bli en del av grunnlaget når Halden kommune utarbeider en ny plan for helse- og omsorgstjenesten frem mot 2031.

Ved å delta på vår innbyggerundersøkelse gir du oss verdifull innsikt i det du som innbygger i kommunen vår legger vekt på. Du er kanskje ikke i en situasjon hvor du trenger helsetjenester i dag men prøv å sette deg inn i hvordan du kan tenke deg å ha det om du skulle trenge det en gang i fremtiden. Er du mottaker av helsetjenester håper vi du ønsker å delta på undersøkelsen for å gi oss dine synspunkter.

Ta innbyggerundersøkelsen her!

Vi håper at mange med forskjellige utgangspunkt og innbyggere i ulike aldre tar seg tid til å svare på innbyggerundersøkelsen, men du må være over 18 år for å svare. Vårt ønske er å få kjennskap til alle innbyggergruppers meninger, behov og ønsker slik at tjenestene kan planlegges og utvikles sammen med innbyggerne. Ditt bidrag er viktig og vi setter stor pris på at du setter av tid til å svare på spørsmålene.

Formålet med undersøkelsen og opplysningene er å få tak i innspill og faktorer kommunen bør ta hensyn til i planperioden frem mot 2031.

Vi ønsker å få et oppdatert bilde av hva våre innbyggere mener og ønsker slik at både prioriteringer, retning og dimensjonering er basert på gjeldende retningslinjer, tjenestenes erfaringer, statistikk, prognoser og ikke minst innspill fra innbyggerne.

Din identitet vil holdes skjult

Når skjult identitet brukes i undersøkelser, vil ingen identifiserbar informasjon, som f.eks. nettlesertype og -versjon, IP-adresse, operativsystem eller e-postadresse, bli lagret med svaret. Dette er for å beskytte respondentens identitet.

Opprettet: 08.11.2018 10:01