Har valgt viktig leverandør til Os-prosjektet

Henrik Meyer Endret:08.06.2020 14:40

Det er gjennomført tilbudsåpning og evaluering av de 26 tilbudene som kom inn til utlyst konkurranse om Os-prosjektet. Nå har Halden kommune valgt hvem som får oppdraget som prosjekteringsgruppe for arena og skole på Os.

Halden kommune fikk hele 26 tilbud da oppdraget som arkitekt, landskapsarkitekt og prosjekteringsgruppe for Os-prosjektet ble lagt ut på anbud tidligere i vår.

- Nå er alle tilbudene vurdert grundig og Halden kommune har til hensikt å inngå avtale med Asplan Viak som er et av Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektfirmaer. I samarbeid med brukerne og kommunens prosjektgruppe skal Asplan Viak tegne og forprosjektere det som skal bygges på Os, sier prosjektleder bygg Arne Eikre i Halden kommune.

I samsvar med forskrift til offentlige anskaffelser er det startet en karensperiode på 10 dager før kontrakten signeres den 15. juni. Dette er i tråd med fremdriftsplanen for prosjektet.

Fakta om Os-prosjektet

Os skole skal gjøres om til en moderne og universelt utformet skole for 1. – 7. trinn. Det betyr at det gamle skolebygget skal tas vare på, men bygningen skal totalrenoveres. I tillegg skal skolen bygges ut for å få nødvendig plass. På Os-tomten skal det også bygges en idrettshall med plass nok til eliteseriehåndball og en basishall for turn. Kommunens mål er at idrettshallen skal være ferdig til høsten 2022 og at skolen skal være ferdig til høsten 2023.

Opprettet: 08.06.2020 13:53