Hederspris for godt samarbeid

Lisa Gustavsen Endret:02.12.2019 12:19
På konferansen Visma Community Live 2019  -  på Gardemoen onsdag 27.november og torsdag 28.november fikk Halden kommune, ved systemansvarlig for Visma Enterprise Ressursstyring Runa Hansen, hedersprisen for arbeidet kommunen har gjort med Ressursstyring og Halden kommunes rolle som pilot i prosjekt.

Runa Hansen.jpgForan 400 deltagere fikk Runa utdelt pokal og diplom, heder og meget god omtale.

Visma Ressursstyring er turnusprogrammet ansatte i helse og omsorg bruker. Halden kommune har vært pilot for programmet siden januar 2019 og Runa Hansen har vært kontakt og knutepunkt mellom brukerne og Visma. Det har vært mye testing og feilsøking, frustrasjon - men også tilfredshet når ting har latt seg løse.

- Jeg vil rette en stor takk til brukerne av systemet. De har bidratt med å rapportere feil og problemstillinger i den tiden vi har vært pilot. Det arbeider vi sammen har gjort har bidratt til at alle kommunene i Norge som bruker Visma nå kan ta i bruk ressursstyrings-programmet, forklarer Runa.

Under utdelingen av prisen ble det lagt vekt på hennes ryddighet og gode samarbeidsevne.

- Jeg var helt uforberedt på at jeg var nominert til denne prisen, og det var stort å gå opp på podiet og motta hedersprisen, sier en rørt Runa Hansen.

Opprettet: 02.12.2019 12:12