Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Holtan skal produsere Plant-konserten

Henrik Meyer Endret:14.12.2018 11:28

​Espen Holtan skal sørge for at konserten med Robert Plant blir en suksess. Gina Finsrud er prosjektleder og skal sørge for at også lokalt næringsliv får glede av konserten. 

Som et resultat av godt samarbeid mellom Østfold fylkeskommune og Halden kommune er nok en viktig brikke på plass i forbindelse med Robert Plants konsert i Halden 2. juli 2019. Halden kommunes Gina Finsrud er prosjektleder for konserten og ansvarlig for å skape positive ringvirkninger av arrangementssatsingen. Nå er det klart at hun får hjelp av Espen Holtan til å sørge for at selve konserten neste sommer blir så bra som mulig.
- Jeg er veldig glad for å få med Espen Holtan på laget. Espen har bred erfaring med arrangementer og kjenner både musikkbransjen og offentlig sektor. Det er viktig når kommunen skal arrangere konsert. Espen blir produsent for konserten og skal dermed sørge for at alt praktisk rundt gjennomføringen av selve konserten går på skinner, sier prosjektleder Gina Finsrud i Halden kommune.

Holtan, som er fra Halden, er ansatt i internasjonal seksjon i Østfold fylkeskommune. Han har utdanning innen EU-prosjektledelse og kulturledelse. Han har jobbet med kultur både i Halden kommune og Østfold fylkeskommune, i tillegg til at han selv er utøvende musiker. Han var også lokal koordinator da Tons of Rock etablerte seg i Halden. 

Felles mål for Fredriksten

Halden kommune engasjerer Holtan midlertidig for å gjøre denne jobben. Han vil fortsette å jobbe i fylkeskommunen, men tar noe ulønnet permisjon derfra for å kunne bruke deler av arbeidstiden sin på konsertplanleggingen i Halden. Av praktiske årsaker får han et midlertidig ansettelsesforhold i Halden kommune. En slik fleksibel løsning er mulig å få til fordi fylkeskommunen og Halden kommune har felles mål for arrangementsbyen Halden. 

- Østfold fylkeskommune ønsker å utvikle Fredriksten festning som en nasjonal kulturarena. Det står slått fast i fylkets kulturplan. Derfor stiller vi oss positive til delvis å fristille Espen i en tidsavgrenset periode for å jobbe med denne konserten. Halden kommunes satsing vil være viktig for utviklingen av Fredriksten som arena og Halden som arrangørby og det bidrar vi gjerne til, sier Thomas Hansen, leder for internasjonal seksjon i Østfold fylkeskommune. 

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven med å skape minneverdige øyeblikk på Fredriksten til sommeren. Dette skal bli en konsert som det vil bli snakket om lenge langt utenfor Haldens grenser, sier Espen Holtan. 

Vil slippe til næringslivet

Det er Halden kommune som arrangerer konserten med Robert Plant på Fredriksten festning 2. juli 2019. Dette gjøres som en følge av kommunens vedtatte satsing på arrangementsnæringen. 

- For å bygge opp arbeidsplasser innen arrangementsnæringen er det et mål å slippe til lokale krefter på flest mulig områder i forbindelse med denne konserten, sier Gina Finsrud. 

Næringslivet i Halden og andre aktører som ønsker å bidra inviteres til et åpent møte om disse mulighetene på Brygga kultursal mandag 17. desember klokken 15.

Billettsalget til Robert Plant-konserten åpner på Ticketmaster fredag 14. desember klokken 09.00.
Klikk her for å kjøpe billett nå!
Opprettet: 14.12.2018 11:23

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar