Hvem blir årets lærebedrift?

Lisa Gustavsen Endret:15.04.2019 09:30

​Østfold fylkeskommune ønsker å gi heder og ære til en arbeidsplass som fortjener å bli kåret til «Årets lærebedrift».

Laerlinger.jpgI Halden kommune er det et politisk vedtatt mål om å ha to lærlinger per 1000 innbyggere innen 2020. Vi ser viktigheten av å tilby læreplasser, sikre lærlingene en solid fagkunnskap og kommunen mulighet for rekruttering i fremtiden. I Halden har vi også mange andre gode bedrifter som satser på å gi lærlinger en plass og muligheten til fagkunnskap og inkludering.

Østfold fylkeskommune ønsker å gi heder og ære til en arbeidsplass som fortjener å bli kåret til «Årets lærebedrift». I teksten under kan du gå inn og stemme på det stedet du synes gjør en god innsats for at lærlingene skal få en vellykket overgang inn i arbeidslivet.

Hvem blir årets lærebedrift?
Med prisen "Årets lærebedrift" ønsker Østfold fylkeskommune å fremme arbeidet som utføres innen fagopplæringen i Østfold, så vel som å stimulere den generelle interesse for fagopplæring i arbeidslivet.

Kjenner du til en lærebedrift i Østfold som virkelig viser engasjement i sin rolle innen fagopplæringen? En lærebedrift som er imøtekommende, inkluderende og som fremmer et godt arbeidsmiljø. En lærebedrift som innehar gode faglige kunnskaper og evner å videreføre disse?
Da bør du nominere bedriften til "Årets lærebedrift".

Alle kan komme med forslag, og vi inviterer spesielt fylkets lærlinger, prøvenemder, yrkesutvalg, lærebedrifter, opplæringskontor og øvrige organisasjoner fra arbeidslivet til å nominere kandidater.

Send inn ditt forslag senest 1. mai her: Forslagsskjema til årets lærebedrift

Heder og ære
Forslagene blir vurdert av en jury, bestående av leder og nestleder i Yrkesopplæringsnemnda og leder av opplæringskomiteen. Foruten heder og ære vil vinneren av «Årets lærebedrift» motta en oppmerksomhet fra fylkeskommunen.

Tidligere vinnere
2017; Frisørdrift AS, Touch Fredrikstad
2016: Caverion Norge, avdeling Askim.

Opprettet: 12.04.2019 08:05