Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Informasjon om Corona-viruset

Henrik Meyer Endret:06.03.2020 16:35

​Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet samarbeider nå for å hindre at coronaviruset sprer seg, hvis det kommer til Norge. Halden kommune følger rådene fra de nasjonale helsemyndighetene.

NB: Dette er en artikkel fra januar/februar 2020. 

Du bør klikk her for å få siste nytt fra Halden kommune om koronaviruset!


Halden kommune har i dag distribuert informasjon fra Helsedirektoratet om Corona-viruset. Dette er et ledd i de nasjonale helsemyndighetens arbeid med å begrense mulighetene for spredning dersom Corona-viruset skulle komme til Norge. 

- Flere steder i Halden er det hengt opp flerspråklige plakater rettet mot reisende som kommer til Halden. Vi har også distribuert informasjon til ulike bedrifter og organisasjoner som kan tenkes å komme i kontakt med personer som har vært i Kina. I tillegg har vi distribuert plakater med gode vaner som forbygger smitte til blant annet skoler og helseinstitusjoner, sier beredskapsleder André Aronsen i Halden kommune. 

Du finner den samme informasjonen nedlastbart nederst i denne artikkelen, dersom også du ønsker å henge opp dette der du er. 

- Halden kommune vil kontinuerlig følge med på råd fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Dersom det skulle komme nye råd fra de nasjonale helsemyndighetene vil vi sørge for å gjøre det kjent for de i Halden som trenger å vite dette, sier kommunelege Halvard Bø. 

Hvis du mistenker at du kan være smittet med corona-viruset, ta kontakt med legevakten på telefon 116117 eller kommunelegen på telefon 93244052. Det er viktig at du ringer først slik at helsepersonell kan forberede seg og avgjøre om det er behov for videre oppfølging. 

Eventuell viktig informasjon til allmennheten i Halden vil bli publisert på Halden kommunes nettside.


Opprettet: 31.01.2020 13:58

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar