Informasjon på flere språk

Henrik Meyer Endret:06.05.2020 08:52
Her finner du informasjonsmateriell om koronaviruset på andre språk.

Halden kommune oppfordrer alle personer og organisasjoner i Halden som er i kontakt med personer som ikke kan norsk, om å bruke det dere finner av informasjonsmateriell som vi gjør tilgjengelig her. Ved behov vil vi oppdatere denne siden.

Info fra nasjonale myndigheter

Halden kommune anbefaler særlig et nettsted hvor mye god fremmedspråklig informasjon er samlet og det er helsemyndighetens eget nettsted helsenorge.no. Der finner du snarveier til brosjyrer, videoer og plakater om korona på mange språk fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet.

Info fra Halden kommune

Halden kommune har laget egne plakater beregnet på ballbinger, lekeplasser etc. der det er tekst på norsk, polsk, albansk og somali. Disse henges opp fra 3. april. Plakatene er her i to størrelser og kan gjerne henges opp også av andre:

A4 format Infoplakat.pdf (norsk, polsk, albansk, somali)
A3 format Informasjonsplakat.pdf (norsk, polsk, albansk, somali, arabisk)

Info fra Halden frivilligsentral

Halden frivilligsentral har laget plakater og flyere på flere språk. Last de gjerne ned herfra og bruk de der hvor dette kan komme til nytte:

TIL_PROD_Poster70x100 covid19_langtxt_web.pdf

Opprettet: 03.04.2020 10:31