Holder Knardalsbakken stengt en stund til

Henrik Meyer Endret:20.04.2020 12:36
Halden kommune startet i februar arbeidet med å legge en overvannsledning fra Knardalsveien ned til Pyntestredet, over Tønne Huitfeldts plass og ut i havnebassenget.

Som følge av dette arbeidet har Knardalsbakken vært stengt for biltrafikk en god stund. Det er et krevende terreng der det jobbes og nå ser vi at utfordringer med prosjektet gjør at vi dessverre må holde Knardalsbakken stengt ennå en stund. Opprinnelig antydet vi at Knardalsbakken ville åpne igjen omtrent nå, men vi ser nå at vi må holde stengt ut mai.

Bussene vil fortsatt gå som normalt slik de har gjort hele tiden. Gående og syklende kan også fortsatt bruke Knardalsbakken. Det er biltrafikken som må følge skiltet omkjøring rundt en stund til.

Dette arbeidet er en del av Halden kommunes omfattende innsats for å oppgradere vann- og avløpsnettet i kommunen.

Her finner du mer informasjon om dette anleggsprosjektet.

Opprettet: 20.04.2020 12:33