La fram skisser for ny skole i sentrum

Martin Vik Endret:07.12.2018 13:39

​Kommunestyrets medlemmer og en rekke andre fremmøtte fikk torsdag presentert to ulike skisser for den nye skolen i sentrum. Det er et alternativ hvor dagens Os skole er fjernet, og ett hvor dagens bygning er innlemmet i den nye skolen og idrettshallen. Begge forslagene kan du se i sin helhet her.

​Dette forslaget er tegnet av White arkitekter sammen med Dronninga landskap og ÅF Engineering. Forslaget viser hvordan skolen og idrettshallen kan bli seende ut dersom man bygger alt nytt. I dette forslaget er blant annet idrettshallen senket ned i bakken.

Os skole sett fra gangbru.png

Alternativ 1: Uten dagens skolebygning. (White arkitekter)

Arkite
ktkontoret Link Arkitektur hadde sammen med Multiconsult utarbeidet et forslag hvor dagens skolebygning inngikk i den totale løsningen.

Skisse med dags skolebygg.pngAlternativ 2: Med dagens skolebygning (Link Arkitektur)

Har du lyst til å se begge forslagene i sin helhet?

Skissene er store, så det kan ta litt tid å laste avhengig av hastigheten på nettlinjen din.

Opprettet: 06.12.2018 18:38