En viktig del av livet

Lisa Gustavsen Endret:13.11.2019 10:09

I anledning prosjektet «Livets siste dager, implementering av planen i hjemmesykepleien og omsorgsboliger» har Ellen Rosseland Hansen, Marita Norum Johansen og Heidi Nygaard Wang vært på konferansen «A good ending is good for all» i Bergen.​

​Kompetansesenter i lindrende behandling Helseregion Vest og Universitetet i Bergen var vertskap for konferansen som ble arrangert sammen med den internasjonale samarbeidsgruppa International Collaborative for Best Care for the Dying Person. Konferansen markerte avsluttingen på EU-prosjektet CODE, Care Of the Dying Evaluation.

- Vi har hatt lærerike dager med internasjonale forelesere, samarbeidet rundt tematikken involverer forskere fra hele verden. Vi tar med oss ny inspirasjon tilbake til Halden og jobber videre med prosjektet lokalt, sier Heidi Nygaard Wang.

Prosjektet «Livets siste dager» skal sikre en felles ramme og struktur for behandling, pleie og omsorg i sluttfasen av livet og er en viktig del av kvalitetsarbeidet i hjemmesykepleien og omsorgsboligene.

Heidi, Ellen og Marita.jpg

Opprettet: 13.11.2019 09:37