Mer av samme medisin?

Henrik Meyer Endret:25.09.2019 12:08

​Eller kan stedsutvikling være en kur for alt? Halden kommune inviterer til frokostmøte med faglig påfyll - for deg som er opptatt av samfunnsutvikling.

Transportøkonomisk institutt (TØI) har forsket på hva som skal til for å skape attraktive byer. De har gransket en rekke norske byer på størrelse med Halden for å se hvilken medisin som fungerer. Nå er de klare til å skrive ut resept.

Du er velkommen til å høre forskningsleder Aud Tennøy fra TØI presentere dokumentert kunnskap om hva som kan gjøre mellomstore byer som Halden enda mer attraktive.

• Tid: Onsdag 9. oktober kl. 9-11

• Sted: Bryggerhuset Syd, Storgata 2A

Det finnes kanskje ikke en kur for alt, men en attraktiv by tiltrekker seg folk og folk gir muligheter for både private og offentlige virksomheter.

I Halden kommune jobber vi med å legge rammene for hvordan byen vår skal utvikles i årene som kommer, men vi skal ikke utvikle byen vår alene. Derfor tror vi det er nyttig om både kommunale planleggere, private eiendomsutviklere, arkitekter, politikere, næringsdrivende og andre som er opptatt av Haldens byutvikling kan ha noen felles referansepunkt. Da blir det kanskje enklere å ta gode valg for Halden.

Vi håper derfor du vil bruke denne muligheten til å få faglig påfyll om byutvikling.

Påmelding

Arrangementet er gratis, men på grunn av servering må vi ha påmelding innen mandag 7. oktober klokken 12.00. Det finnes et Facebook-arrangementet der du gjerne kan vise at du kommer, men påmelding må skje på denne nettsiden.

Velkommen til frokostmøte!

Opprettet: 25.09.2019 12:01