Næringslivsanalyse - ønsker innspill fra bedrifter

Henrik Meyer Endret:25.09.2020 09:55

​Vi trenger dine innspill for å legge gode planer for næringslivet i Halden.

​Halden kommune ønsker innspill. Din mening er viktig for Halden kommune når vi skal utarbeide en nærings- og sysselsettingsplan som skal sette prioriteringer for næringsarbeidet fremover.

Det er sendt ut en spørreundersøkelse på epost til bedrifter, administrasjon og politikere i Halden kommune. Vi når dessverre ikke alle via epost, men du er hjertelig velkommen til å svare på undersøkelsen ved å klikke på denne linken

Spørreundersøkelsen er aktiv frem til 30. september 2020 og tar ca 10 minutter å svare på.

Halden kommune skal utarbeide en SWOT-analyse som beskriver næringslivets sterke og svake sider, muligheter og trusler. Første trinn i analysen er en spørreundersøkelse. Resultatet fra undersøkelsen blir sammenlignet med statistisk materiale og deretter vil det bli gjennomført dybdeintervju med sentrale aktører. SWOT-analysen blir presentert ca 30. oktober.

For flere opplysninger, vennligst kontakt avdeling for samfunnsutvikling v/leder Jens-Petter.Berget@halden.kommune.no

Opprettet: 25.09.2020 09:34