Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Nyansatt frivilligkoordinator

Lisa Gustavsen Endret:07.09.2020 14:19

​Halden kommune har styrket staben i avdeling for samfunnsutvikling ved å ansette en Frivilligkoordinator. 

Frivilligkoordinator Tor-Håkon S. Nordenhaug.jpg
- Dette er en administrativ rolle, jeg skal være en støttespiller for den etablerte frivilligheten i Halden, sier Tor-Håkon Sundt Nordenhaug som startet i jobben 4.august. 

Kommunens satsing på dette er et tillegg, et bidrag og støtte til de som driver med frivillig arbeid, slike som Frivilligsentralen, Kirkens bymisjon og andre frivillige lag og foreninger.

- Frivilligheten i Halden er stor og aktiv, og de gjør en fantastisk jobb. Jeg håper jeg kan bistå og legge til rette for et godt samarbeid, sier Nordenhaug. 

Det som opptar frivilligkoordinatoren i disse dager er lanseringen av Fritidskortet. 


- Arbeidet med å legge til rette for at barn og ungdom skal ha et godt fritidstilbud er viktig og nødvendig. Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å være med på minst en organisert fritidsaktivitet. Halden kommune er en pilotkommune for Fritidskortet og har fått midler fra Bufdir til å dekke en del av utgiftene til organisert fritidsaktiviteter for barn og unge mellom 6 og 18 år. Dette er et stort prosjekt som vi, sammen med Smart Innovation Norway og Smart Cognition, skal ha klart til uke 41. 


Blant andre oppgaver frivilligkoordinatoren skal arbeide med er Nyby, en app for frivillig arbeid og mottakere av tjenester, og Tilskuddsportalen - et verktøy og en oversikt over alle tilskuddsordninger som tilbys norske organisasjoner. I tillegg er det politisk vedtak på at det skal utarbeides en frivillighetsplan for Halden kommune.Opprettet: 04.09.2020 12:31

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar