Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Nye anleggsprosjekter på Os og Glenne

Henrik Meyer Endret:18.11.2019 15:16

Mandag 25. november starter to nye anleggsarbeid. Både Os ​allé og Glenneveien skal få nye vann- og avløpsrør. Glennebakken vil bli midlertidig stengt. 

Det er den nederste delen av Os allé hvor rørsystemet i bakken for vann og avløp nå skal oppgraderes​. Det betyr at de nærmeste månedene vil det bli anleggsarbeid mellom gangbrua/Halden bad og Familiens hus. Vi har laget en egen informasjonsside for dette prosjektet med kontaktinformasjon og flere detaljer.


Samtidig som arbeidet på Os starter, starter også en ny etappe av den omfattende vann- og avløpsoppgraderingen på Glenne. Arbeidet på Glenne er så omfattende at det er delt inn i mange ulike delprosjekter. Det er etappe 5 av dette arbeidet som starter nå. Det er den nederste delen av Glenneveien - mellom Rådyrfaret og Rødsveien - som skal oppgraderes i denne omgang. I tillegg skal deler av Furuveien oppgraderes. Dette vil medføre at deler av Glenneveien vil være stengt i perioder. Arbeidet starter nærmest Rødsveien, så fra neste uke må du forberede deg på at Glennebakken vil være stengt. 

Vi har laget en egen informasjonsside for alle delprosjektene på Glenne med kontaktinformasjon og flere detaljer. På denne siden finner du også et kart som viser hva som er ferdig og hva som gjenstår i dette området. 


Opprettet: 18.11.2019 15:05

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar