Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Nye rektorer i Halden

Henrik Meyer Endret:08.06.2020 15:19

​Prestebakke skole får egen rektor etter sommeren.

​Halden kommune har ansatt nye rektorer ved Strupe, Tistedal og Prestebakke skoler.

- Jeg er veldig glad for at vi nå har besatt tre rektorstillinger i Halden. Dette er godt kvalifiserte skolefolk som jeg har tro på at vil videreutvikle Haldenskolen i riktig retning, sier direktør undervisning og oppvekst Kent-Arne Andreassen i Halden kommune. 

Dette er de tre nye rektorene:

Strupe ungdomsskole

Malin Pedersen (44) er ansatt som rektor/enhetsleder ved Strupe ungdomsskole.

Pedersen har de siste fire årene vært undervisningsinspektør ved Strupe ungdomsskole. Hun har også i perioder fungert som ass. rektor og som rektor ved skolen. Hun har vært konstituert som rektor siden februar. Før hun ble undervisningsinspektør jobbet hun mange år som adjunkt ved Strupe, men hun har også arbeidserfaring fra Begby skole, Asak skole og Os skole.  Malin Pedersen er utdannet allmennlærer ved Høgskolen i Østfold og har også gjennomført rektorutdanningen ved OsloMet. 

Pedersen overtar etter Mona Lie Jigarp som har gått over til en jobb ved Halden videregående skole.

Prestebakke skole

Nelly Nordfjæren Brandvol (35) er ansatt som rektor/enhetsleder ved Prestebakke skole. 

Hun har de siste fire årene jobbet som adjunkt med opprykk ved Rygge ungdomsskole. Før dette har hun jobbet fire år ved Halmstad barne- og ungdomsskole – også det i Rygge. Brandvol er utdannet allmennlærer og adjunkt med opprykk ved Universitetet i Agder og Høgskolen i Østfold. I tillegg til jobb er hun i ferd med å gjennomføre et masterstudium i organisasjon og ledelse/utdanningsledelse ved Høgskolen i Østfold. 

Dette er en ny stilling. Prestebakke skole har i senere år delt rektor med Kongeveien skole.

Tistedal skole

Sjur Mørk (47) er ansatt som rektor/enhetsleder ved Tistedal skole. 

Han kommer fra stillingen som fagleder skole i Halden kommune, en jobb han har hatt i nesten tre år. Dermed har han vært en del av staben til direktør undervisning og oppvekst. Før dette har Mørk jobbet som ass. rektor ved Tistedal skole i 5 år. Han har også arbeidet som lærer i Ås og på Låby skole, hvor han også var konstituert rektor en kort periode. Mørk er utdannet allmennlærer ved Universitetet i Oslo og Høgskolen i Finnmark. Mørk har også gjennomført rektorutdanningen. 

Mørk overtar etter Aud Pettersen Solberg som skal gå av med pensjon. 

Kongeveien skole

Det er foreløpig ikke ansatt ny rektor ved Kongeveien skole. Stillingen er lyst ut på nytt etter at det var få søkere i første omgang. Ny søknadsfrist er 17. juni. 

- Kongeveien er vår største barneskole. Å være leder for denne skolen, anser jeg som en meget viktig stilling. Vi ønsker større konkurranse om denne jobben for å kunne være trygg på at vi rekrutterer best mulig. Derfor har vi valgt å lyse ut stillingen på nytt. Jeg tror det bør være attraktivt å lede en stor skole som nesten er helt ny og derfor har vi annonsert noe mer for å nå ut til flere med denne spennende jobbmuligheten, sier direktør undervisning og oppvekst Kent-Arne Andreassen. 
Opprettet: 08.06.2020 14:49

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar